ПрАТ "ПОДІЛЬСЬКІ ТОВТРИ"

Код за ЄДРПОУ: 03771123
Телефон: 03849 9-21-68
e-mail: ptovtry@gdp.dp.ua
Юридична адреса: 32326, ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ, КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКІЙ РАЙОН, С.ВЕРБКА, ВУЛ.ЗАВОДСЬКА 1
 
Дата розміщення: 26.04.2017

Особлива інформація на 25.04.2017

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

25.04.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової радиIванов Артем Валерiйовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р. було прийнято рiшення припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства-представника акцiонера компанiї «ВЕЛДСПАР ХОЛДИНГЗ ЛIМIТЕД» (VELDSPAR HOLDINGS LIMITED) Iванова А.В. у зв"язку з закiнченням строку дiї повноважень. У зв'язку iз припиненням повноважень посадової особи, як члена Наглядової ради, припинено повноваження, як Голови Наглядової ради. Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради Товариства з 16.10.2013 р. (на посадi Голови Наглядової ради Товариства - з 16.10.2013 р.).
25.04.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової радиШевченко Максим Тарасовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р. було прийнято рiшення припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства - представника акцiонера - Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю виробнича компанiя «ГIРНИЧОДОБУВНА ПРОМИСЛОВIСТЬ» Шевченко М. Т., у зв"язку з закiнченням строку дiї повноважень. Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради Товариства з 16.10.2013 р.
25.04.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової ради Скрипниченко Талiна Григорiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р. було прийнято рiшення припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства-незалежного директора Скрипниченко Т.Г. у зв"язку з закiнченням строку дiї повноважень. Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради Товариства з 12.10.2016 р.
25.04.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової радиШмигiн Євген Олександровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р. було прийнято рiшення припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства- представника акцiонера компанiї «ВIРКОТА ХОЛДИНГЗ ЛIМIТЕД» (VIRCOTA HOLDINGS LIMITED) Шмигiна Є. О., у зв"язку з закiнченням строку дiї повноважень. Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради Товариства з 12.10.2016 р.
25.04.2017Припинено повноваженняЧлен Наглядової ради Голiков Дмитро Дмитровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р. було прийнято рiшення припинити повноваження члена Наглядової ради-незалежного директора Товариства Голiкова Д. Д.,у зв"язку з закiнченням строку дiї повноважень. Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради Товариства з 12.10.2016 р.
25.04.2017ОбраноЧлен Наглядовоїї ради Iванов Артем Валерiйовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р.прийнято рiшення обрати членом Наглядової ради Товариства Iванова А. В., представника акцiонера компанiї «ВЕЛДСПАР ХОЛДИНГЗ ЛIМIТЕД» (VELDSPAR HOLDINGS LIMITED). Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Строк повноважень: до рiчних загальних зборiв. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Iншi посади, якi обiймала посадова особа протягом останнiх п'яти рокiв: у ПАТ «Днiпровський металургiйний комбiнат iм. Ф.Е. Дзержинського» - помiчником генерального директора з корпоративно-соцiальних питань; у ТОВ «РЕГIОН» - заступником директора з правових питань та корпоративних прав; загальний стаж роботи – 20 рокiв.
25.04.2017ОбраноЧлен Наглядової радиСкрипниченко Талiна Григорiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р. було прийнято рiшення обрати членом Наглядової ради Товариства - незалежним директором Скрипниченко Т.Г. Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Строк повноважень: до рiчних загальних зборiв. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Iншi посади, якi обiймала посадова особа протягом останнiх п'яти рокiв: у ТОВ «РЕГIОН» - начальником вiддiлу контролю закупiвельної дiяльностi; загальний стаж роботи – 41 рокiв
25.04.2017ОбраноЧлен Наглядової радиШмигiн Євген Олександровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв 25.04.2017 р. було прийнято рiшення обрати членом Наглядової ради Товариства Шмигiна Є. О.- представника акцiонера компанiї «ВIРКОТА ХОЛДИНГЗ ЛIМIТЕД» (VIRCOTA HOLDINGS LIMITED). Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Строк повноважень: до рiчних загальних зборiв. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Iншi посади, якi обiймала посадова особа протягом останнiх п'яти рокiв: у ТОВ «РЕГIОН» - директором, першим заступником директора – заступник директора з фiнансiв та економiки; загальний стаж роботи – 23 роки.
25.04.2017ОбраноЧлен Наглядової радиГолiков Дмитро Дмитровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р. було прийнято рiшення обрати членом Наглядової ради Товариства– незалежним директором Голiкова Д.Д. Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Строк повноважень: до рiчних загальних зборiв. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Iншi посади, якi обiймала посадова особа протягом останнiх п'яти рокiв:у ТОВ «РЕГIОН» - начальником юридичного вiддiлу, провiдним юрисконсультом; загальний стаж роботи – 12 рокiв
25.04.2017ОбраноЧлен Наглядової радиШевченко Максим Тарасовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства 25.04.2017 р. було прийнято рiшення обрати членом Наглядової ради Товариства Шевченко М.Т, представника акцiонера - Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю виробнича компанiя «ГIРНИЧОДОБУВНА ПРОМИСЛОВIСТЬ». Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Строк повноважень: до рiчних загальних зборiв. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Iншi посади, якi обiймала посадова особа протягом останнiх п'яти рокiв:у ТОВ ВК «Гiрничодобувна промисловiсть» - фiнансовим директором; загальний стаж роботи – 17 рокiв.
25.04.2017ОбраноГолова Наглядової радиIванов Артем Валерiйовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рiшенням Наглядової ради (протокол №25-04/2017 р.) було прийнято рiшення обрати Головою Наглядової ради Товариства Iванова А.В., представника акцiонера компанiї «ВЕЛДСПАР ХОЛДИНГЗ ЛIМIТЕД» (VELDSPAR HOLDINGS LIMITED). Згоди на розкриття паспортних даних особою не надано. Строк повноважень: до рiчних загальних зборiв. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Iншi посади, якi обiймала посадова особа протягом останнiх п'яти рокiв: у ПАТ «Днiпровський металургiйний комбiнат iм. Ф.Е. Дзержинського» - помiчником генерального директора з корпоративно-соцiальних питань; у ТОВ «РЕГIОН» - заступником директора з правових питань та корпоративних прав; загальний стаж роботи – 20 рокiв.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.